nieuws

Arno Dolders in bestuur SEA

Archief

Arno Dolders, algemeen directeur van Legal & General, is als onafhankelijk lid toegetreden tot het bestuur van de Stichting Examens Assurantiebedrijf (SEA).

“In het recente verleden heb ik uitspraken gedaan over opleiden in de verzekeringsbranche. Op grond van die uitspraken heeft de SEA mij benaderd of ik iets voor hun kon betekenen”, bevestigt zijn uitverkiezing.
Met zijn komst is het bestuur van de SEA weer compleet. Eerder hadden zich nog enkele bestuurswijzigingen voorgedaan. Zo trad Piet van Wegen wegens persoonlijke omstandigheden af. Zijn opvolger is Kees Boer, die de NVA vertegenwoordigt. Ook bestuurslid Ron Nieuwenhuijs, afgevaardigde van de Federatie van Assurantieclubs, is afgetreden. Hij zit ook niet meer in het bestuur van de Federatie. Zijn opvolger is Wim Capel. Nicoline Ketelaar is opgevolgd door Erna Dijkers. Zij is werkzaam bij de Bavam en tevens bestuurslid van de Federatie.
De overige leden van het SEA-bestuur zijn: voorzitter Jos Huijbens, die is afgetreden als bestuurslid van de Federatie; Joke Elzenaar-Maathuis (NN) die namens het Verbond van Verzekeraars zitting heeft in het SEA-bestuur, en Joop Kruys van de NBVA. Kruys is jarenlang als tussenpersoon werkzaam geweest en werkt thans aan de Ichthus Hogeschool in Rotterdam.

Reageer op dit artikel