nieuws

Archief de deur uit bij Interpolis

Archief

Interpolis heeft het papieren archief van alle levensverzekeringen uit zijn kantoor verwijderd. De 1,7 miljoen dossiers worden voortaan elektronisch geraadpleegd.

Interpolis heeft het papieren archief uitbesteed aan EuroStorage (Almere). Medewerkers van Interpolis en uitzendkrachten hebben voorafgaand aan de verhuizing alle 1,7 miljoen dossiers van een sticker met barcode voorzien, zodat EuroStorage de documenten kan terugvinden. Documenten worden alleen digitaal opgeslagen op het moment dat een medewerker deze wil raadplegen. Bij een aanvraag scant EuroStorage het gevraagde document en stuurt het binnen twee uur per e-mail naar Tilburg.
Interpolis, dat zo veel mogelijk streeft naar een papierloos kantoor, verwacht door de uitbesteding flink te besparen op kostbare kantoorruime. De dossiers stonden nog opgesteld in de kelders van het oude Interpolis-kantoor aan de Conservatoriumlaan in Tilburg. Dit gebouw wordt binnenkort gesloopt.

Reageer op dit artikel