nieuws

Aras en Fidetac gaan samenwerken

Archief

Aras Personeel & Zorg, leverancier van onder meer employee-benefits statements, en Fidetac Detachering gaan samenwerken.

Fidetac detacheert buitendienstmedewerkers, hypotheekadviseurs en financieel-planners. Aras verzorgt behalve de employee-benefits statements ook voor tussenpersonen de administratieve afhandeling van werkzaamheden die voortvloeien uit voor klanten geregelde employee-benefits. Dit kunnen mutaties zijn richting verzekeraars en pensioenfondsen, ziekmeldingen aan arbodiensten, afhandeling salarisadministratie et cetera, de zogeheten één-loketfunctie.
De Fidetac-adviseurs worden ingezet om de door Aras geleverde EB-statements te analyseren en de tussenpersoon daarover te adviseren, met als doel het genereren van productie voor de tussenpersoon. Alle werkzaamheden van deze adviseurs vinden plaats onder de vlag van de tussenpersoon.

Reageer op dit artikel