nieuws

Anva koppelt ISA aan software

Archief

Systeemhuis Anva koppelt de Informatie Stekker ABZ (ISA) aan haar software. ISA biedt toegang tot actuele informatie die is opgeslagen in een groot aantal databanken, zoals RDW en Fish.

De beschikbaarheid van de ISA-koppeling biedt voordelen voor de gebruiker. Zo is het mogelijk om op basis van kenteken en eventueel de meldcode, noodzakelijke gegevens als merk, type, model, catalogusprijs en dagwaarde van de te verzekeren auto op te vragen. Na ontsluiting van Fish Extract krijgt de gebruiker ook binnen het Anva-pakket inzicht in het schade- en fraudeverleden van de (aspirant)verzekerden. Alles is online en realtime.
De ISA-techniek fungeert als één loket, dat zorgt dat één vraag aan meerdere databanken kan worden gesteld. Het wordt ingezet als integraal onderdeel van verschillende bedrijfsprocessen bij verzekeraars, gevolmachtigden en intermediairs. De databanken Audascan, Autotelex, RDW en Schadeverleden PAS kunnen met ISA worden geraadpleegd.
Anva-directeur Stoffel van Almkerk is tevreden over de gerealiseerde koppeling. “Wij vinden het belangrijk dat het intermediair wordt ondersteund bij de invoer van data in haar pakket. Enerzijds om efficiënter te kunnen werken, anderzijds om te voldoen aan de eisen de het programma ketenintegratie stelt aan eenmalige invoer aan de bron.”

Reageer op dit artikel