nieuws

Anton Coolen maakt plaats voor Paymans

Archief

Jack Paymans is de nieuwe algemeen directeur van Coolen Expertise. Hij is sinds begin maand oprichter Anton Coolen opgevolgd, die zich gaat bezighouden met het vaststellen van industriële schades.

Paymans (39) maakte sinds 1999 al deel uit van de directie. Coolen houdt zich niet meer bezig met de operationele leiding, maar verdwijnt niet helemaal uit het bedrijf. Hij gaat zich bezighouden met kwaliteitscontrole van de buitendienst en industriële schades. “Ik heb bewust drie jaar genomen om mij terug te trekken uit de directie”, aldus de 51-jarige Coolen, die verknocht is aan het expertisevak. “Op 1 mei vertrek ik naar het buitenland om een tijdje van het leven te gaan genieten en als ik terugkom, hoop ik dat ze me nog willen hebben voor de industriële schades. Dat wil ik tot mijn 95e jaar blijven doen.”

Reageer op dit artikel