nieuws

Amicon in de wolken

Archief

Zorgverzekeraar Amicon heeft op een heel bijzondere manier de najaarscampagne ingeluid die in november start.

Amicon liet rond zonsopgang boven Harfsen drie aan elkaar gekoppelde luchtballonnen opstijgen. In één daarvan werden haute-cuisine-gerechten gekookt die werden geserveerd aan de veertig genodigden in de andere ballonnen. Op het menu stonden onder meer coquille Saint Jacques met pompoenchutney en abrikozencoulis met wit bier. De gerechten werden vanuit de restaurantballon via kabels getransporteerd naar de andere ballonnen. De gerechten werden klaargemaakt door Angélique Schmeinck één van de twee vrouwelijke topkoks in ons land. Het was de eerste keer dat een dergelijk evenement plaatsvond. Om het luchtevenement nog spannender te maken, maakte commercieel directeur Henk Ramautar vooraf een tandemsprong uit een helicopter.
Amicon (Menzis), van huis een regionale zorgverzekeraar, doet sinds vorig jaar – onder meer via tv-spots – veel moeite voor landelijke bekendheid. Zo werden vorig jaar op straat in het totaal zo’n 16.000 bloemkolen weggegeven.
Amicon luidt najaarscampagne in met diner op niveau.

Reageer op dit artikel