nieuws

Amicon-contract met Hewlitt Packard/Compaq

Archief

Amicon heeft met ingang van 2004 een collectief contract voor ruim vijfduizend verzekerden gesloten met Hewlitt Packard/Compaq.

Hewlitt Packard en Compaq zijn in maart gefuseerd en zijn de arbeidsvoorwaarden aan het harmoniseren. In dit kader is nu een ziektekostencontract gesloten met Amicon. Het aantal verzekerde werknemers plus hun meeverzekerden bedraagt op dit moment 5.130. Zij zijn nu voornamelijk verzekerd op contracten met VGZ en AXA (via IAK). Verder zijn circa tweehonderd van hen zijn verzekerd bij Rijnmond (DKV Nederland). Voor het Amicon-contract is bemiddeld door Mercer HR Consulting. Het contract wordt onder eigen label uitgevoerd door VPZ Assuradeuren (Delfzijl) die een volmacht heeft van Amicon.

Reageer op dit artikel