nieuws

Amev verhoogt levenprovisies

Archief

Amev verhoogt de afsluitprovisies van de producten Levenslijn, Risicoverzekering en ABC Spaarplan.

Reden is het vervallen van het zogeheten ‘agentenwinstaandeel’ per 1 januari. Bij de premiebetalende varianten van de Amev Levenslijn en het ABC Spaarplan gaat de (maximale) afsluitprovisie omhoog van 4,75% naar 5%. De verdientermijn blijft tien jaar.Ook de doorlopende provisie en de opbouwprovisie blijven gelijk.
De afsluitprovisie van de Amev Risicoverzekering tegen periodieke premiebetaling gaat forser omhoog, van 4,75% naar 10%. “We brengen het in lijn met de markt”, zegt Amev daarvan. Ondanks de provisieverhoging wordt de premie voor de risicoverzekering per 1 maart verlaagd. Amev wil de tariefsverlaging niet nader specificeren.

Reageer op dit artikel