nieuws

Amev neemt mkb-portefeuille over van Fortis Corporate

Archief

Fortis Corporate Insurance in Amstelveen heeft een deel van zijn schadeportefeuille overgedragen aan zusterorganisatie Amev, onderdeel van ASR.

De overdracht van de portefeuille is geëffectueerd met terugwerkende kracht tot 1 januari van dit jaar. Het gaat louter om verzekeringen voor risico’s van het midden- en kleinbedrijf (mkb). “Fortis Corporate richt zich op bedrijven groter dan het mkb. Deze posten van zo’n veertig kleine intermediairrelaties passen beter bij het profiel van Amev”, aldus een woordvoerder.
De portefeuille bestaat uit posten in de branches ongevallen, voertuigcasco, vervoerde goederen, band en natuurevenementen (waaronder milieurisico’s), andere schade aan goederen, aansprakelijkheid motorvoertuigen en algemene aansprakelijkheid. Over het gezamenlijke premievolume willen Fortis Corporate en Amev geen mededelingen doen.

Reageer op dit artikel