nieuws

Amev biedt via Cockpit inzicht in schadedossier

Archief

Het extranet Cockpit van Amev is uitgebreid. Tussenpersonen kunnen nu online schadegegevens inzien en de status van een schadebehandeling volgen.

Bij elektronische aanvraag van een schadeverzekering krijgt de tussenpersoon direct bericht of deze is geaccepteerd. Bij acceptatie van auto-, motor-, aansprakelijkheids- en rechtsbijstandsverzekeringen wordt bovendien direct het polisnummer doorgegeven. De wijzigingen zijn conform de wensen van het Cockpit Intermediairplatform, waarin Amev de wensen van de tussenpersonen inventariseert en nieuwe toepassingen toetst. Voor levenpolissen bestond overigens al de mogelijkheid online de stand van zaken te bekijken.
Andere aanpassingen zijn de toevoeging van doorlopende reis- en caravanverzekering aan het extranet, de mogelijkheid om een schadeverzekering bij te sluiten op een combinatiepakket, het zoeken van individuele levensverzekeringen op naam en postcode. Ook kan het intermediair nu in Cockpit zelf formulieren downloaden.

Reageer op dit artikel