nieuws

Amersfoortse certificaten voor ‘planners’

Archief

Vijf assurantietussenpersonen die deelnemen aan de opleiding ‘De Inkomensplanner’ van verzekeraar De Amersfoortse hebben het basiscertificaat financiële planning behaald.

De formule ‘De Inkomensplanner’ is in 1999 van start gegaan. De opleiding wordt verzorgd door het Nederlands Financieel Planbureau en de Hogeschool Windesheim in Zwolle. In totaal gingen acht deelnemers op voor het examen.
Het basiscertificaat is het voorbereidend diploma op het certificaat financieel planner. Momenteel nemen in totaal zeventig personen van ongeveer zestig assurantiekantoren deel aan ‘De Inkomensplanner’.
Naast de trainingen die het intermediair volgt, hebben ze ook de beschikking over het softwarepakket Vermogens Optimaal Planning en krijgen ze marketingondersteuning.

Reageer op dit artikel