nieuws

AM doet boekje open over captives en oude polissen

Archief

AssurantieMagazine (AM) brengt deze maand twee boekjes uit: over captives en oude polissen. De online versie van beide producten komt later beschikbaar.

AM CaptiveGids bevat een overzicht van ruim vierhonderd assurantiekantoren waarin een bank of verzekeraar een aandelenbelang heeft. De captives en deelnemingen zijn gerubriceerd op assurantiekantoor respectievelijk op instelling. Het boekje verschijnt twee keer per jaar. Een jaarabonnement kost e 139,90. De introductieprijs bedraagt e 120.
Alle levens- en begrafenisverzekeraars die de laatste honderd jaar zijn opgeheven of overgenomen door concurrenten zijn gerubriceerd in het nieuwe boekje AM Oude Polissen. Een abonnement op dit boekje dat één keer per jaar verschijnt, kost e 29,95. De introductieprijs is e 24,95. Bestellingen via fax: 0570-69.15.55.

Reageer op dit artikel