nieuws

Alles betalen via rekening Hooge Huys

Archief

Hooge Huys biedt de mogelijkheid om betalingen voor diverse financiële producten, ook die van andere aanbieders, te laten verlopen via de servicerekening van het Financieel Plan.

“We zijn er als eerste verzekeraar in geslaagd om consumenten de premiebetaling van alle financiële producten via één rekening te laten afhandelen”, meldt Hooge Huys trots. Lopende producten van buiten Hooge Huys en zelfs SNS Reaal kunnen ook – met een eenmalige incassowijziging – naar de servicerekening van het Financieel Plan verhuizen.
Hooge Huys zit vooral voordelen voor de tussenpersoon. “Hij krijgt als eerste overzicht en grip op de financiële geldstromen van zijn klant. Hij krijgt een middel in handen om zijn rol als financieel adviseur optimaal te vervullen en zet zijn onafhankelijke adviesrol kracht bij.”

Reageer op dit artikel