nieuws

Akkermans Van Elten van Royal naar AXA

Archief

Royal Nederland heeft assurantiebedrijf Akkermans Van Elten in Elst verkocht aan Unirobe Groep, de keten van bemiddelingsbedrijven van AXA Nederland.

Inclusief de nieuwe acquisitie telt Unirobe achttien bedrijven en 950 medewerkers, verdeeld over veertig vestigingen. Bij Akkermans Van Elten zijn 49 mensen werkzaam. Het bedrijf heeft elf volmachtgevers, waaronder AXA, Delta Lloyd, Zurich, Nationale-Nederlanden en London Verzekeringen.
Bestuursvoorzitter Joop van Berkum van Unirobe beschouwt Akkermans Van Elten als een aanwinst. “Het bedrijf is landelijk actief en heeft een belangrijke regionale functie. Unirobe was in dat deel van ons land nog te weinig vertegenwoordigd. Met deze aankoop hebben we ook daar een goede stap gezet.”
Royal Nederland stootte in september vorig jaar al assurantiekantoor De Kempen (Veldhoven) af naar Meeùs. Unirobe kocht in december Steegh Assurantiën (Venlo) van ABN Amro.
Frank Rosenmuller (links) ondertekent het verkoopcontract. Naast hem Joop van Berkum.

Reageer op dit artikel