nieuws

AIG verbetert collectieve ongevallenpolis

Archief

AIG heeft de collectieve ongevallenverzekering voor bedrijven op een aantal punten gewijzigd.

De belangrijkste wijzigingen zijn dat er dekking is voor kleding en de dekking kan worden uitgebreid met een dekking voor zakenreizen (voorheen kon de zakendekking uitsluitend als apart product worden gesloten). Op de premie, die gebaseerd is op de loonsom van het bedrijf, kan korting worden gegeven. Het bedrijf betaalt 80% van de premie vooruit en al naar gelang het schadeverloop, moet naderhand 0% tot 20% van de premie worden bijbetaald. Naverrekeningen vinden na twee jaar plaats. AIG vindt een belangrijk pluspunt dat “ongekend hoge verzekerde bedragen mogelijk zijn” en dat “in tegenstelling tot elders in de markt, ook off-shorebedrijven kunnen worden verzekerd”.
Al naar gelang de omvang van het contract geeft AIG het intermediair extra provisie.

Reageer op dit artikel