nieuws

Agressiedekking nu ook in ziektekostenpolis boekenclub

Archief

De boekenclub ECI gaat zijn leden de ziektekostenpolis met agressiedekking aanbieden, die SEZ voor docenten heeft ontwikkeld.

ECI heeft ongeveer een miljoen leden en daarvan zijn er circa 200.000 particulier voor ziektekosten verzekerd. De leden zullen op de speciale ziektekostenpolis attent worden gemaakt via de eerstkomende maandcatalogus die 8 december wordt verstuurd.
De ziektekostenpolis die tussenpersoon SEZ in Bodegraven heeft ontwikkeld voor onderwijzend personeel, omvat behalve de gebruikelijke dekking voor ziektekosten ook dekking voor de (bepaalde) kosten die het gevolg zijn van agressie (zie AM 22, pag. 3). De distributie verloopt via MCLS, de koepelorganisatie van postorderbedrijven waarmee SEZ-directeur Gerard Massaar al enige tijd contact heeft.

Reageer op dit artikel