nieuws

Agis-website

Archief

Agis-website

De website van Agis, www.agisweb.nl, is uitgebreid met een vraagbaak voor medische informatie. De informatie wordt geleverd door www.dokterdokter.nl, de enige site in ons land die door TNO gecertificeerde medische informatie aanbiedt.
Paludanusprijs
De Paludanusprijs 2002, een prijs van Univé en een patiëntenplatform, is toegekend aan het samenwerkingsverband ‘Aangepast sporten in de Kop van Noord-Holland’. De prijs, een bedrag van e 5.000, wordt jaarlijks toegekend aan een instelling of organisatie die een bijdrage heeft geleverd aan de kwaliteit van de zorg.
Agis in de fout
De Reclame Code Commissie heeft de Amsterdamse vestiging van Agis (het voormalige ZAO) op de vingers getikt. “Ondanks het verzoek om dit niet te doen, heeft de verzekeraar aan een klager toch weer geadresseerd reclamedrukwerk toegestuurd”, stelt de Commissie die hierbij de kanttekening maakt dat de verzekeraar eerder in de fout ging.
Verhuizing CVZ
Het CVZ, het College voor Zorgverzekeringen, verhuist op 16 juni van de prof. J.H. Bavincklaan in Amstelveen naar Eekholt 4 in Diemen. Het postadres wordt: Postbus 320, 1110 AH Diemen. Het telefoonnummer wordt: 020-797.85.55, fax: 020-797.85.00.

Reageer op dit artikel