nieuws

Agis van start met Letselschadeservice

Archief

Onder de naam Agis Letselschadeservice biedt Agis de verzekerden bij letselschade gratis hulp bij het verhalen van de niet-medische schade.

De verzekerden van Agis kunnen voor het verhalen van materiële schade die te maken heeft met letselschade, een beroep doen op Groot Expertisebureau in Papendrecht. Met dit expertisebedrijf heeft Agis onlangs een contract gesloten. Het bureau verhaalt voor Agis medische kosten op aansprakelijke derden, maar verhaalt nu ook voor verzekerden de materiële schade, zoals schade aan kleding, die samenhangt met letselschade toegebracht door een aansprakelijke derde. De hulp is voor alle Agis-verzekerden gratis.
Bert Groot (links) van Expertisebureau Groot en Agis-topman Eelke van der Veen hun samenwerkingsovereenkomst.

Reageer op dit artikel