nieuws

Agis kiest voor Elvia Assistance

Archief

Zorgverzekeringsgroep Agis laat de buitenlandhulp aan verzekerden voortaan verzorgen door Elvia Assistance.

Agis (1,8 miljoen verzekerden) werkte tot voor kort samen met meerdere alarmcentrales. Agis is ontstaan uit een fusie van Anova, Anoz en ZAO die elk – voor hun particulier verzekerden en hun ziekenfondsverzekerden met aanvullende verzekering – contracten hadden met een andere alarmcentrale. Anoz werkte samen met de Europeesche, Anova met IPA en ZAO met de ANWB. De keuze voor één alarmcentrale is gemaakt in het kader van de productharmonisatie. De drie particuliere labels zijn begin dit jaar ondergebracht in het label Agis en in de herfst zullen ook de drie ziekenfondslabels verdwijnen.
Elvia was geen onbekende voor Agis. Voor de reisverzekeringen werd en wordt namelijk bemiddeld voor de reispolissen van Elvia. Verzekerden met zo’n polis kregen al buitenlandhulp van Elvia Assistance, de medische alarmcentrale van Mondial Assistance Group.
Op de foto bezegelen Agis-topman Eelke van der Veen (links) en Willem Snijders, algemeen directeur van de Mondial Assistance Group, hun samenwerking. De boot is een cadeautje van de hulpdienst voor Agis, die in zijn tv-spots een zeilboot laat zien die door de woestijn zeilt.

Reageer op dit artikel