nieuws

Agis: groepsnaam nu ook merk

Archief

Zorgverzekeringsgroep Agis voert een reclamecampagne, omdat de groepsnaam begin volgend jaar ook merknaam wordt.

De campagne is bedoeld om de naambekendheid van Agis te vergroten. De reden is, maar die wordt in de campagne niet aangekondigd, dat Agis ook een productnaam wordt. Op 1 januari vervangt Agis de particuliere labels Anova, Anoz en ZAO door het label Agis. Het gaat hierbij niet alleen om hoofdverzekeringen, maar ook om aanvullende (ziekenfonds)verzekeringen. De bestaande polissen worden omgezet in de Agis Zorgpolis. De naamswijziging geldt niet voor de collectieve verzekeraar Cardian. Het is de bedoeling dat in de loop van volgend jaar ook de ziekenfondslabels worden vervangen.
De campagne omvat tv-spots, billboards, en borden bij Shell-tankstations en NS-stations. Ook verschijnen er advertenties in landelijke dagbladen en regionale dagbladen
Agis wil met een zeilboot die door de woestijn vaart, duidelijk maken dat het nieuwe wegen binnen de zorg bewandelt.

Reageer op dit artikel