nieuws

Afsprakensysteem Clicks 4 Sales telt 250 gebruikers

Archief

Het Baarnse bedrijf Clicks 4 Sales werkt met 250 tussenpersonen samen aan de hand van een afsprakensysteem, dat het intermediair gegarandeerde hypotheekadviesgesprekken oplevert.

Hypotheekadviseurs kunnen via een strippenkaartsysteem kant-en-klare hypotheekafspraken afnemen. De adviseur kiest dan vooraf hoeveel afspraken hij wil kopen; vervolgens kan hij inloggen via www.clicks4sales.nl en hypotheekafspraken selecteren. De kosten voor de adviseur bedragen e 225 per afspraak. Dat bedrag wordt lager naarmate iemand meer afspraken afneemt.
De afspraken worden verzameld via diverse websites waarop bezoekers kunnen aangeven dat zij een afspraak willen. Zo fungeert www.plein.nl als afsprakengenerator via doorverwijzingen naar onder meer www.hypotheekplein.nl en www.verzekeringplein.nl. Binnenkort worden de mogelijkheden uitgebreid met doorverwijzingen op het gebied van schade- en levensverzekeringen.
Dorwaal Assurantiegroep Arnhem, die honderd afspraken kocht, is de 250e gebruiker van het systeem. Die mijlpaal leverde het kantoor een cheque op voor 25 hypotheekafspraken. Clicks 4 Sales is eigendom van Henk Jansen (via de holding Adfinet, waar ook Axium onder valt) en Michiel Slegt.

Reageer op dit artikel