nieuws

Afinhyp goedkoper voor Amev intermediair

Archief

Het hypothekensoftwarepakket Afinhyp van Infa wordt met korting aangeboden aan het Amev intermediair.

De korting bedraagt e 300 op de eenmalige licentieprijs van e 600 en e 100 korting op de jaarlijkse onderhoudskosten van e 500. Iedere relatie van Amev kan gebruik maken van het aanbod door zich aan te melden via www.infa.nl. Infa checkt of het inderdaad een relatie is van Amev.
Amev en Infa doen dit aanbod omdat uit onderzoek zou blijken dat 50% van de tussenpersonen de voorkeur geeft aan het werken met een generiek hypothekensoftwarepakket. Amev blijft wel gewoon de eigen Hypotheekadvies Software aanbieden.
In Afinhyp zijn naast Amev nog 53 andere hypotheekaanbieders vertegenwoordigd. De hypotheeksoftware biedt, naast actuele rentestanden en inkomenstoetsen, de premieberekeningen aan op basis van de database van MoneyView. Hierdoor is een vergelijking mogelijk op basis van brutofondsrendementen.
Robert van der Schaaf (Amev, links) en Jan van Lierop (Infa) tekenen het contract.

Reageer op dit artikel