nieuws

Aegon komt met PlusPensioen

Archief

Het PlusPensioen is het nieuwe pensioenproduct van Aegon. Het is vooral een combinatie van bestaande producten. Nieuw is verder een beleggingsfonds met een garantie-element.

De basis voor het nieuwe PlusPensioen wordt gevormd door het Aegon Levensloop Pensioen. Deze lijfrenteverzekering kan worden aangevuld met producten als Levensloop Vermogen (kapitaalverzekering), VermogensRekening en RenteRetourVliegwiel (aandelenlease). Volgens Aegon is de grootste kwaliteit van het nieuwe product fiscaal van aard: de aftrekmogelijkheden binnen box 1 kunnen nu optimaal gecombineerd worden met de vermogensopbouw in box 3. Voor tussenpersonen is speciale software ontwikkeld.
De vijf Levensloop-producten kunnen voortaan gekoppeld worden aan het Aegon Garantie Click 95 Fund. Dit fonds, dat belegt in deposito’s en opties op de Dow Jones Eurostoxx 50-index, kent een ingebouwde koersbescherming. Op iedere laatste beursdag van de maand wordt de koers vastgezet op 95% van de dan geldende koers. Een maand later geldt dezelfde garantie van 95%, maar dit wordt nooit lager dan de vorige vastgestelde garantie.

Reageer op dit artikel