nieuws

Advocatenkantoor werkt samen met De Hypotheker

Archief

Om het stijgende aantal mensen dat wordt ontslagen beter van financieel advies te kunnen voorzien, is advocatenkantoor Van Gelderen Advocaten (Maarssen) een samenwerking gestart met De Hypotheker.

Zowel De Hypotheker als het landelijk werkende Van Gelderen Advocaten (VGA), gespecialiseerd in arbeidsrecht en ontslagzaken, hebben de afgelopen tijd in toenemende mate te maken gehad met ontslagen mensen die om advies vragen. “Wij hadden het de laatste maanden erg druk. Momenteel worden er honderden mensen per dag ontslagen. Wij adviseren deze mensen op het juridische vlak, maar kunnen hen niet helpen bij hun vragen over de gevolgen voor hun financiële positie”, zegt Maarten van Gelderen van VGA.
Voor de financiële kant van het advies werd aangeklopt bij De Hypotheker. Klanten van VGA die een gouden handdruk krijgen, worden voor advies doorverwezen naar De Financiële Coach van De Hypotheker, die kijkt naar de manier waarop deze wordt uitgekeerd en de invulling ervan.
Beide organisaties dringen erop aan dat medewerkers bij dreigend ontslag direct contact opnemen om duidelijkheid te krijgen over hun rechtspositie en niet pas na het ontslag.

Reageer op dit artikel