nieuws

Adviseurs gezocht voor Beveiligingshypotheek

Archief

Hena Financiële Diensten is voor de verkoop van de Beveiligingshypotheek (zie ook AM 10) een samenwerking gestart met de Woonwebsite en Huizen-Online. Eerder werd al met Essent een overeenkomst gesloten.

Voor de verkoop van het product zoeken de partners 500 intermediairs, die de hypotheek exclusief gaan verkopen. Adviseurs worden gelokt met de leus ‘meer leads, meer omzet, meer winst’. De nieuwe samenwerking houdt in dat de intermediairs op beide sites vermeld worden.
Klanten die de beveiligingshypotheek sluiten, krijgen tegen een geringe meerprijs het HomeSafety-systeem van Essent geïnstalleerd. Alle hypotheekvormen zijn mogelijk; voor de geldverstrekker heeft de klant de keuze uit onder meer Bouwfonds, ING Bank, Bank of Scotland en BLG Hypotheken. Daarnaast wordt samengewerkt met Generali.

Reageer op dit artikel