nieuws

Actie Delta Lloyd voor Meeting Point loont

Archief

De actie die Delta Lloyd voert om meer tussenpersonen te laten aansluiten op het internetplatform Meeting Point is een succes, zegt de maatschappij. Het aantal aansluitingen zou meer dan zijn verdubbeld.

De promotieactie loopt van mei tot eind van dit jaar. Het aantal aansluitingen van het intermediair op het transactieplatform is volgens Delta Lloyd gestegen van zevenhonderd in mei naar 1.700 medio vorige maand.
Het intermediair maakt ook steeds meer gebruik van Meeting Point: het aantal assurantiekantoren dat actief is op het internetplatform is gestegen van 66 naar 126, aldus de maatschappij. Het aantal aanvragen voor een aansluiting zou zijn verdrievoudigd: van 118 in april naar 550 in juni.
Om het intermediair te bewegen zich aan te sluiten op Meeting Point en daadwerkelijk meer gebruik te maken van het internetplatform biedt de maatschappij vier voordelen:
– de ‘op-tijd-garantie-actie’ die garandeert dat alle autopolissen gesloten via Meeting Point binnen vijf werkdagen bij de aanvrager op de deurmat liggen. Zo niet, dan ontvangt de tussenpersoon e 100;- een bonusprovisie voor iedere digitaal gesloten polis (afrekening aan het einde van dit jaar);- het weggeven van kantoorbenodigdheden ter waarde van e 100 bij elke honderdste post die wordt gesloten via Meeting Point;- kostenbesparing omdat de bonus/malus-verklaring niet hoeft te worden ingestuurd, indien de post via Meeting Point wordt geaccepteerd.Jeroen Klapwijk van Delta Lloyd (links) informeert Gerard van Haaren, medewerker van J. Stoel Assurantiën, over het gebruik van Meeting Point.

Reageer op dit artikel