nieuws

Actie Delta Lloyd voor ‘meer online’

Archief

Delta Lloyd is afgelopen week gestart met de actie ‘St. Maarten Experience’ om het met haar samenwerkende intermediair tot nog meer online zaken te stimuleren.

Gedurende acht weken varen de deelnemende assurantieadviseurs een virtuele zeilrace rondom het Caribische eiland St. Maarten. Het online aanvragen van een aantal producten levert de deelnemers zeelmijlen op. Dankzij een handicapsysteem maken kleine en grote kantoren evenveel kans. Plotselinge windvlagen kunnen zorgen voor extra zeemijlen en sommige producten leveren meer mijlen op dan andere. De deelnemers kunnen het verloop van de race volgen op de interactieve site: www.stmaartenexperience.nl.
De winnaars van deze virtuele zeilwedstrijd nemen op uitnodiging van Delta Lloyd van 3 tot 8 maart deel aan de echte St. Maarten Regatta.

Reageer op dit artikel