nieuws

Achmea zet Reaal Verzuim voort als Centraal Beheer

Archief

Achmea, die de aandelen van Reaal Verzuim heeft overgenomen, zet de betreffende polissen voort onder het label Centraal Beheer.

Rond de jaarwisseling zijn de aandelen van Reaal Verzuimverzekeringen met terugwerkende kracht per 2 oktober 2002 overgedragen aan Achmea. Het was de bedoeling dat SNS Reaal de aandelen rond juni 2002 zou overdragen, maar dit werd vertraagd vanwege interpretatiegeschillen over het contract. Het betreffende bedrijf, dat in 2001 een premie-inkomen had van e 38 mln, omvatte ziekteverzuimverzekeringen – voornamelijk stop-lossproducten – van het label GAK en van het label Reaal. Beide labels worden dus omgezet in het label Centraal Beheer. Dit zal gefaseerd gebeuren. De verzekerden zijn inmiddels op de hoogte gesteld.

Reageer op dit artikel