nieuws

Achmea in zee met Infomedics

Archief

Achmea heeft een contract gesloten met Infomedics voor het automatisch declaratieverkeer met huisartsen en paramedici.

De service van het IT-bedrijf Infomedics geldt voor alle Achmea-labels en betreft uitsluitend de nota’s van huisartsen en van paramedici, zoals fysiotherapeuten. Infomedics werkt onder meer voor verzekeraars en voor ziekenhuizen die bestanden laten vergelijken.
Voor VGZ, Delta Lloyd en Ohra verwerkt Infomedics de nota’s van alle medische hulpverleners en instellingen. ONVZ en Univé laten vanaf 1 juli de nota’s van ziekenhuizen en tandartsen via Infomedics lopen. De Amersfoortse schakelt per die datum Infomedics in voor de behandeling van ziekenhuisnota’s. Voor AXA worden nu nog alleen ziekenhuisnota’s verwerkt, maar na de zomer zal het om alle medische nota’s gaan. De Goudse gaat vanaf 2004 gebruik maken van de diensten van Infomedics. Het IT-bedrijf zegt voorts met nog enkele verzekeraars in gesprek te zijn over samenwerking.

Reageer op dit artikel