nieuws

Achmea biedt werkgevers gratis Reïntegratiecheck

Archief

Achmea introduceerde vorige week de Reïntegratiecheck, een service met als doel werknemers die langer dan dertien weken ziek zijn zo snel mogelijk weer aan het werk te helpen. De dienst wordt onder andere aangeboden door Centraal Beheer, Zilveren Kruis en Avéro en is tot 1 september gratis voor alle werkgevers in ons land.

Met de Reïntegratiecheck kan de werkgever nagaan of hij de meest adequate acties heeft ondernomen om de langdurige zieke werknemer terug te laten keren in het arbeidsproces. De check wordt uitgevoerd door Winnock en Argonaut, de twee reïntegratiebedrijven van Achmea.
Alle werkgevers kunnen gebruik maken van de gratis Reïntegratiecheck, maar klanten van Achmea krijgen een voorkeursbehandeling. Achmea biedt klanten met een pensioen-, zorg- en/of verzuimverzekering naast de gratis check een financiële bijdrage aan als blijkt dat aanvullende actie nodig is om de werknemer het werk te kunnen laten hervatten. De vergoeding van Achmea kan oplopen tot 100%.

Reageer op dit artikel