nieuws

Acadium Bastion wint hypotheekverkiezing

Archief

Tijdens het Hypotheken Event in Amsterdam hebben de deelnemers het Hypotheekproduct van het jaar gekozen. De FlexGarantHypotheek van Acadium Bastion, onderdeel van ING/Nationale-Nederlanden, wist de meeste stemmen te vergaren.

Voor de prijs waren vijf producten genomineerd. Naast de FlexGaranthypotheek waren dat de Aegon Beleggingshypotheek, de Postbank MeerWaardehypotheek, de Doorgroei Hypotheek van Royal en de Euriplus Rente van Westland Utrecht.
Bij de zaalstemming bleek Acadium Bastion veruit de beste. Na onderling overleg conformeerde de jury, bestaande uit onder anderen Bas Millenaar (De Hypotheker) en Nick Meisner (Woonfonds), zich aan de zaalstemming. “Het product is aansprekend voor een doelgroep die in deze barre beurstijden meer zekerheid zoekt, zonder dat de zekerheid ten koste gaat van de flexibiliteit”, aldus het juryrapport. Na Acadium Bastion kwamen de Postbank en Westland Utrecht uit op een gedeelde tweede plaats.
Bij de winnende FlexGarantHypotheek wordt vooraf een eenmalige storting gedaan in een spaarverzekering, waarmee op de einddatum de lening wordt afgelost. Op de storting wordt een nettorendement gegarandeerd, dat altijd hoger is dan het te betalen rentepercentage. Gedurende de looptijd kan geld uit de polis worden opgenomen. Acadium Bastion richt zich met deze hypotheek vooral op de oudere huizenkoper met eigen geld.
En de winnaar is…Acadium Bastion: v.l.n.r. hoofd Productontwikkeling Johan van der Dussen, directeuren Feyo Baron van Heemstra en Hans de Vroome en manager Relatiebeheer Hypotheken Jaap van Opstal.

Reageer op dit artikel