nieuws

ABZ zet Atrium open

Archief

Sinds vorige maand is het mogelijk om vanaf elke willekeurige internetprovider toegang tot het Atrium te krijgen. ABZ wil hiermee zijn positie als hét zakelijke portaal voor de financiële branche versterken.

Alle internetgebruikers die beschikken over het digitaal paspoort kunnen het Atrium (www.abzatrium.nl) bezoeken. In een demo worden voorbeelden getoond van het Atrium en er kan direct een digitaal paspoort worden aangevraagd, indien men dit nog niet heeft.
Het paspoort maakt het mogelijk voor informatieaanbieders om hun informatie aan verschillende doelgroepen te kunnen aanbieden. Beveiliging via dit digitale paspoort bepaalt tot welke specifieke informatie de bezoeker toegang heeft.
Doordat het Atrium nu via elke internetprovider toegankelijk is, is er ook een einde gekomen aan het probleem dat extranetten van verzekeraars op het VerzekeringsAtrium alleen maar met een atriserv-abonnement waren te benaderen. Vooral tussenpersonen van Nationale-Nederlanden hadden hierover geklaagd.

Reageer op dit artikel