nieuws

ABZ plakt nieuw label op schadeactiviteiten

Archief

ICT-bedrijf ABZ biedt zijn schadegerelateerde diensten voortaan aan onder het label ADP Claims Services. De wijziging is een gevolg van de overname door het Amerikaanse ADP begin dit jaar.

De naam wordt als eerste gehanteerd voor de autoschadeactiviteiten die onder het label New Matrix vielen. Dat zijn onder meer calculatieprogramma e-Calc, het elektronische autoschadesysteem Screen van Schadegarant en de database van het fraude-informatiesysteem Fish.
In een later stadium worden ook de aan autoschade gerelateerde diensten die onder ABZ-label worden geleverd, onder ADP-naam geboden. Het gaat dan onder meer om het schade-invoersysteem Audapad en het letselschadeprogramma A-Letsel.
Tegelijk is voor een aantal producten het kwaliteitsstempel AudaEnterprise gelanceerd, dat op termijn op alle diensten van toepassing moet zijn. Per 1 oktober geldt dat al voor e-Calc, waarvan de opzet is gewijzigd, en de incidentafhandeling via de helpdesk. “AudaEnterprise geeft eigenlijk aan dat de betreffende dienst voldoet aan de kwaliteitsstandaard van ADP”, licht woordvoerster Maud Kaper toe.

Reageer op dit artikel