nieuws

ABZ Atrium nu voor iedereen toegankelijk

Archief

Het ABZ Atrium, www.abzatrium.nl, is voor iedereen toegankelijk geworden. Deze openstelling is mogelijk doordat ABZ haar dienstverlening geschikt heeft gemaakt voor gebruik via internet.

De overgang naar internet betekent dat de beveiligingsstructuur is aangepast. Tot voor kort moest de gebruiker een digitaal paspoort hebben, nu zijn de meeste informatiebronnen vrij toegankelijk.
Voor de toegang tot webdiensten, zoals de database voor het wegverkeer RDW en het Fraude- en Informatiesysteem Holland (FISH), bepaalt de aanbieder zelf de mate van beveiliging. Het intermediair heeft via het Atrium toegang tot de extranetten van verzekeraars. Verder wil de site een startpagina zijn voor het intermediair.
Onder de rubriek ‘Financiële dienstverleners’ staan alle publieke sites van verzekeraars, financiële instanties en beleggers. De rubriek ‘Bedrijfsvoering’ bevat links naar opleidingen, werving & selectie en IT-bedrijven. Verder zijn er koppelingen naar routeplanners en bureauhulpjes. Daarnaast biedt ABZ elke dag verzekeringsnieuws en een overzicht van financieel-economische ontwikkelingen.

Reageer op dit artikel