nieuws

ABN Amro beste Leerbedrijf 2002

Archief

ABN Amro Apeldoorn mag zich dit jaar het beste Leerbedrijf in het bank- en verzekeringswezen noemen.

“De Apeldoornse vestiging biedt mbo-leerlingen uitstekende mogelijkheden voor hun beroepspraktijkvorming”, oordeelde de vakjury.
De publieksprijs ging naar assurantiekantoor Assurisk in Tilburg. Dit kantoor viel op door zijn sterke betrokkenheid bij het nieuwe onderwijswinkelcentrum van onderwijsinstelling De Rooi in Tilburg. De winnaars werden bekend gemaakt tijdens de themabijeenkomst ‘Financiële dienstverleners en hun imago in het mbo’ in de school voor de toekomst in Den Bosch.
Vijf financiële dienstverleners haalden de landelijke finale van deze door Ecabo (landelijke organisatie voor beroepsonderwijs) uitgeschreven verkiezing. Naast ABN Amro Apeldoorn en Assurisk uit Tilburg waren dat ANWB Zaandam, Meeùs Assurantiën (Goes) en Sluiter Vlagtwedde Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken in Vlagtwedde.
De jury van dit evenement bestond uit de Nederlandse Vereniging van Banken, NBVA, NVA, Verbond van Verzekeraars, organisaties uit het mbo-onderwijs en vakbond De Unie. De winnaar wordt door Ecabo voorgedragen voor de landelijke intersectorale verkiezing Beste Leerbedrijf 2002.

Reageer op dit artikel