nieuws

Aben sluit zich aan bij Lancyr

Archief

Aben Assurantiegroep (Venlo) is toegetreden tot de franchiseorganisatie Lancyr Groep (Delta Lloyd).

Het volmachtbedrijf van Aben, dat in totaal 45 medewerkers telt, gaat als backoffice fungeren voor andere Lancyr-kantoren. Naast het volmachtbedrijf heeft Aben ook nog assurantiekantoren in Venlo en Venray. In totaal telt Lancyr nu dertig vestigingen. Voor eind dit jaar moet dat aantal zijn uitgebreid naar 35. Verder wordt gesproken met drie bedrijven die net als Aben mogelijk gaan fungeren als backoffice. Lancyr had al backoffices staan in Tilburg en Scherpenzeel.
De aandelen van Aben zijn voor 65% in handen van directeur Ab Swildens; hij heeft de aandelen overgenomen van Delta Lloyd, dat nu nog voor 35% aandeelhouder is.
De vestiging van Aben in Venlo.

Reageer op dit artikel