Drie AMpodcasts om deze zomer te beluisteren

Drie AMpodcasts om deze zomer te beluisteren

Wellicht is het je niet ontgaan: AM publiceert ook podcasts. Onder de naam AMpodcast is voor ieder wat wils te vinden. Van De Assurantieclub, tot I AM Young InSurance en Achter de Gevel. De keuze kan lastig zijn, daarom heeft de redactie een selectie van de podcasts gemaakt.

Achter de Gevel afl. 1 – Harkema

Assurantiekantoren worden steeds groter. Alles moet snel en online. Maar in de Nederlandse winkelstraten zitten ook nog honderden zelfstandige adviseurs met een eigen winkel en een etalage. Wie zijn dat? AM gaat op de koffie bij deze adviseurs.

In de eerste aflevering van Achter de Gevel gaat AM-hoofdredacteur Bart van de Laak op bezoek bij Assurantiekantoor Harkema in Den Bosch. Hij spreekt hier met eigenaar Roeland Harkema die het bedrijf van zijn vader overnam.

I AM Young InSurance – Ontwikkeling van de young professional

In I AM Young InSurance gaan jonge en senior professionals uit de verzekeringsbranche met elkaar in gesprek. Onder leiding van Shalinie Baidjnath (Young InSurance) en Alexandra Meijer (AM) bespreken ze wat ze van elkaar kunnen leren en hoe ze tegen de markt aankijken.

Onderstaande aflevering gaat over de ontwikkeling van de young professional. Te gast zijn senior professional Jeroen Everling, ceo van Howden in Nederland, en young professional Leyla Kula, teamleider Juridische Zaken & Compliance bij Schouten Zekerheid. I AM Young InSurance is een samenwerking tussen AM en Young InSurance.

De Assurantieclub afl. 1 – Provisietransparantie

In deze rubriek gaan AM-redacteur Alexandra Meijer en Bert Sonneveld, voorzitter van de Federatie van Assurantieclubs, in gesprek met experts uit de verzekeringsbranche.

Het thema van de eerste aflevering: provisietransparantie. Adfiz-directeur Enno Wiertsema en Barbara Stoopman, eigenaar van Het Nieuwe Verzekeren, delen hun mening en ervaring.

Redactie

Redactie