Anva benoemt Max Mouwen tot nieuwe directeur

Softwareleverancier voor de verzekeringsmarkt Anva stelt Max Mouwen aan als nieuwe algemeen directeur. Hij volgt hiermee per 1 december Roel van Dijk op, die eerder dit jaar bekendmaakte na ruim dertien jaar het stokje te willen overdragen. Samen met Justin Schlee (strategisch directeur) vormt Max nu het directieteam van Anva.
Delen:

Roel van Dijk geeft aan blij te zijn dat er een goede opvolger is gevonden om de nieuwe koers van het bedrijf voort te kunnen zetten. “Met Max haalt Anva veel expertise in huis om vanuit een agile organisatie de uitvoering van de strategie nog meer vaart te gaan geven. Ik draag in december de zaken over aan Max en sluit dan een mooie periode met vertrouwen af.” Mouwen zelf noemt het een eer om aan de organisatie leiding te mogen geven. Hij gaat zich met name focussen op verdere verbetering en vernieuwing van de organisatie en de bediening van de klant.

Max Mouwen

Max Mouwen heeft jarenlange ervaring in de financiële branche en was werkzaam bij onder andere ING, ABN Amro en meest recent bij Interpolis als Directeur Zakelijke markt, Innovatie & Digitale Klantbediening.