Week van AM: het programma van de laatste dag

De laatste dag van De Week van AM is aangebroken en we sluiten de week dan ook af met een aantal niet te missen sessies. Zo zien we de laatste aflevering van 'Op pad met Jaap de Louw', de lunchwandeling met chef Jamie van Heije en is er een virtuele pubquiz van Nh1816.

In de laatste aflevering van ‘Op pad met Jaap de Louw’ om 9.00 uur gaat Jaap langs Rob Warmenhoven van de Westland Adviesgroep. Om 10.00 uur vertelt econoom en Telegraaf-columnist Martin Visser wat de economie in coronatijd doet.

Netwerkmomenten

Gedurende de dag zijn er één of meerdere netwerkmomenten gepland. Vandaag is dat van 10.20 uur tot 11.00 uur en van 14.30 tot 15.00 uur. Je kunt dan een speeddate aangaan in de netwerklounge of het partnerplein bezoeken om in gesprek te gaan met de partners. Ook buiten deze tijden kun je op het partnerplein en in de netwerklounge terecht.

Op de bank met Jort

Tijdens De Week van AM komt dagelijks een nieuwe gast op de bank zitten met Jort Kelder. Vandaag is dat Eveline Ruinaard, voorzitter van Kifid. Deze reportage duurt van 11.00 tot 11.30 uur.

Dagelijks Journaal

Elke dag om 12.00 uur neemt presentator Rens de Jong (BNR Nieuwsradio) het belangrijkste nieuws uit de verzekeringswereld met je door. Het nieuws wordt samengesteld door de redactie van AM.

Ondernemen doe je samen

Na het AMweb Journaal volgt dagelijks van 12.15 tot 12.45 uur een inspiratie vlog en live sessie met NN-hardloopambassadeur Erben Wennemars. Hij daagt je uit na te denken over thema’s die bij jou als adviseur én ondernemer spelen. Het thema van vandaag is gezond ondernemen.

Ontspanning

De vrijdagmiddag staat in het thema van ontspanning. Op het programma staan de lunchwandeling van ASR met chef Jaimie van Heije en de Nh1816 pubquiz (die helaas al vol zit). Wandel jij mee?

Bas Haring aan het woord

Filosoof en hoogleraar Bas Haring gaat om 15.00 uur dieper in op wat een verzekering is en hoe verzekeren er in de toekomst uitziet.

En als laatste onderdeel van de dag duiken we in de toekomst van het verzekeren met futuroloog Ruud Veltenaar. Hij praat met Harro Brouwer over hoe de wereld in crisis verkeert en wat de rol van verzekeraars dan nog is.

Alexandra Meijer

Alexandra Meijer

Redacteur AM