nieuws

Allianz wordt uitkeringspartner van PPI LifeSight

Pensioen 531

LifeSight, de PPI van Willis Towers Watson, en verzekeraar Allianz gaan samenwerken op het gebied van de aankoop van zowel vaste als variabele pensioenuitkeringen. LifeSight-deelnemers die met pensioen gaan kunnen met hun opgebouwde vermogen een DIP-uitkering (direct ingaand pensioen) aankopen bij Allianz.

Allianz wordt uitkeringspartner van PPI LifeSight

Deelnemers krijgen bij Allianz vijf keuzemogelijkheden voor de aankoop van hun pensioen. De verzekeraar wil klanten met online tools helpen de voor hen gunstigste keuze te maken. Er zijn verschillende uitkeringsvarianten, zowel vast als variabel.

De premiepensioeninstelling LifeSight voert pensioenregelingen uit voor organisaties in Nederland, België, Engeland en Ierland. Het is opgericht door Willis Towers Watson dat het in een aparte stichting heeft ondergebracht.

Reageer op dit artikel