nieuws

Naam Erasmus Leven verdwijnt

Geen categorie

Naam Erasmus Leven verdwijnt

Erasmus Leven, sinds 2007 eigendom van Delta Lloyd, zal per 1 december 2015 geen nieuwe levensverzekeringsproducten meer onder eigen naam uitbrengen, maar onder die van moeder Delta Lloyd. Daarmee verdwijnt de naam Erasmus Leven.

“Door de twee merken te integreren ontstaat er vanaf die datum één uniforme aanvraag- en acceptatieprocedure. Dit betekent voor adviseurs dat zij voortaan gebruik kunnen maken van de voordelen die het Delta Lloyd-aanbod biedt: vergaande digitalisering van het serviceconcept, een sterke merknaam en een efficiënte operatie”, aldus Delta Lloyd. De verzekeraar stelt dat er voor bestaande klanten niet veel verandert.

Consequenties
In totaal werken voor het label Erasmus Leven op dit moment 46 mensen, dat is inclusief het IT-personeel. Een deel van de medewerkers zal werk blijven uitvoeren met betrekking tot de al bestaande Erasmus-polissen. Voor een klein tiental mensen wordt conform het sociaal plan een herplaatsingstraject gestart ingaande per 1 december. “Dit traject neemt sowieso al negen maanden in beslag”, aldus een woordvoerder. De werkzaamheden voor Erasmus Leven blijven voorlopig vanuit Rotterdam uitgevoerd worden.

 

Reageer op dit artikel