AMdag 2024

Zien we jou terug tijdens de volgende editie?

5 november 2024DeFabrique, Utrecht

Line-up

De line-up is op dit moment nog niet volledig.

De volgende sprekers zijn al wel bekend:

Annemarie Brüning - Dagvoorzitter
Presentatrice Annemarie Brüning kennen we van onder andere 'Hart van Nederland'. Vanaf 2019 is ze ook af en toe te zien bij Shownieuws en kun je haar horen als nieuwslezer bij Radio538, Veronica en Radio 10.

Jarno Duursma
Er wordt enorm veel gesproken en geschreven over kunstmatige intelligentie. De verwachtingen zijn hooggespannen en tegelijkertijd zijn mensen kritisch. Maar wat kun je nu met kunstmatige intelligentie (AI) in je dagelijkse werk? Hoe zet je dit soort slimme software in als kenniswerker, met als resultaat onder andere een verbeterde productiviteit en meer creativiteit?

In zijn inspirerende én leerzame presentatie geeft Jarno uitleg, biedt hij verrassende inzichten en deelt hij concrete voorbeelden van handige tools op het gebied van AI. Ook biedt hij een kijkje in de toekomst en gaat hij in op de beperkingen en ethische dilemma’s. En natuurlijk besteedt hij ook aandacht aan de belangrijkste vraag: hoe blijven we menselijk in het tijdperk van kunstmatige intelligentie?

Peter Heerschop
In circa 45 minuten spreekt de Minister van Enthousiasme op zijn eigen authentieke enthousiaste wijze de zaal toe.
Hiervoor zet Peter Heerschop alles in wat op zijn pad is gekomen: lesgeven aan moeilijk opvoedbare kinderen, reizen, opvoeden, schrijven, voordragen, Lieve Marianne, de Olympische Spelen, de WK voetbal, grote liefde, mislukte liefde, maar bovenal: de ontmoetingen met mensen die er voor hem toe doen.

Gina Doekhie
Phishingaanvallen vormen een belangrijk onderdeel van de moderne cybercriminaliteit. Met behulp van AI kunnen criminelen hun aanvalstechnieken perfectioneren en personaliseren. Dit maakt het voor potentiële slachtoffers moeilijker om verdachte e-mails, telefoontjes en berichten te identificeren. De complexiteit en overtuigingskracht van phishingmails zijn aanzienlijk toegenomen, waardoor zelfs de meest waakzame gebruikers in de val kunnen lopen.

 

AM FIRST DATES: Meer informatie volgt

TED TALK ARENA'S: Meer informatie volgt

 

Vraag over AMdag?

Neem contact met
ons op via

amevents@vmnmedia.nl

 

Vraag over je aanmelding?

Eventmanager
Thalyssa van der Molen
06 54 24 41 02

Partner worden?

Contactpersoon
Sander Smidstra
sandersmidstra@vmnmedia.nl
06 10 55 99 01