AMdag 2024

Zien we jou terug tijdens de volgende editie?

5 november 2024DeFabrique, Utrecht

Jarno Duursma

Onafhankelijk technologie- expert, publicist, onderzoeker en spreker

Jarno Duursma is een onafhankelijk technologie- expert, publicist, onderzoeker en spreker op het gebied van digitale technologie. Hij schreef vier boeken, onder andere over kunstmatige intelligentie, creatieve machines, deepfake technologie en blockchain. Jarno is veelvuldig te zien in dagbladen en landelijke media zoals EenVandaag, NOS, RTL4 en schrijft opinie-artikelen voor onder andere FD, NRC en Volkskrant. Hij is maker van de ‘listening to the future’ tech-podcast en de ‘Trending in Tech’ nieuwsbrief.

Jarno Duursma

Peter Heerschop

Minister van Enthousiasme

In circa 45 minuten spreekt de Minister van Enthousiasme op zijn eigen authentieke enthousiaste wijze de zaal toe.
Hiervoor zet Peter Heerschop alles in wat op zijn pad is gekomen: lesgeven aan moeilijk opvoedbare kinderen, reizen, opvoeden, schrijven, voordragen, Lieve Marianne, de Olympische Spelen, de WK voetbal, grote liefde, mislukte liefde, maar bovenal: de ontmoetingen met mensen die er voor hem toe doen.

Peter Heerschop

Gina Doekhie

Cybercrimespecialist en digitaal detective

Gina studeerde af met een dubbele master aan de Universiteit van Amsterdam: Artificial Intelligence & Forensic Science. Bij Fox-IT werkte ze als digitaal forensisch onderzoeker, developer en trainer. Na 7 jaar heeft ze de overstap gemaakt naar de Nederlandse Politie en werkt ze sinds september 2019 voor het Cybercrime Team van de eenheid Den Haag als Cybercrime Specialist. Daarnaast is ze ook Gerechtelijk Deskundige in zowel strafrecht en civiel recht.

Gina Doekhie

Annemarie Brüning

Dagvoorzitter

Presentatrice Annemarie Brüning kennen we van onder andere 'Hart van Nederland'. Vanaf 2019 is ze ook af en toe te zien bij Shownieuws en kun je haar horen als nieuwslezer bij Radio538, Veronica en Radio 10.

Annemarie Brüning

 

Vraag over AMdag?

Neem contact met
ons op via

amevents@vmnmedia.nl

 

Vraag over je aanmelding?

Eventmanager
Thalyssa van der Molen
06 54 24 41 02

Partner worden?

Contactpersoon
Sander Smidstra
sandersmidstra@vmnmedia.nl
06 10 55 99 01