AMdag 2024

Ben jij erbij op de volgende editie?

5 november 2024DeFabrique, Utrecht

AM Insights Café

De beste gesprekken, levensveranderende discussies en de mooiste mensen? Die vind je al sinds het begin van de beschaving in de kroeg. Daar gebeurt het, daar durven mensen écht van zich te laten horen. Is er dan een betere plek om de nieuwe inzichten van het jaar met jullie te bespreken? Wij dachten het niet.


Kom naar het AM Insights Café en je beleeft het: een échte cafésetting, eerlijke gesprekken en een goede dosis gezelligheid.

Line-up hele dag 

10:00

🤝 Inloop & registratie

Loop alvast een rondje over de beursvloer!

10:30

Opening

Dagvoorzitter Annemarie Bruning

10:35

Revolutie in taal: de kracht van AI voor digitale transformatie

Bijna een jaar na de introductie van generative AI, waaronder ChatGPT, vragen nog maar weinig mensen zich af wat het is. De vraag is nu vooral hoe de financiële sector dit kan gebruiken om waarde te genereren voor hun klanten, partners en de interne organisatie. Bijvoorbeeld voor het realiseren van customer excellence of inrichten van smart work flows. In deze talk nemen Carla Verwijmeren & Nina Gonzalez je mee door een concrete, veelbelovende use case.

11:10

Ik weet je wachtwoord

Je koopt iets op Marktplaats en even later wordt je bankrekening geplunderd; je slimme thermostaat is gegijzeld en zolang je niet betaalt blijft het 37 graden in je huis; je gloednieuwe beveiligingscamera zegt opeens ‘suck my dick’ tegen je. Het internet is een wereld vol mogelijkheden – ook voor criminelen.

 

Het zijn griezelige, maar ook verbluffende verhalen. Met gevaren waar je je tegen kunt beschermen. Hoe? Daar weet techjournalist Daniël Verlaan alles van.

 

Hij ging undercover in schimmige netwerken, sprak met de puber die de Nederlandse banken platlegde en zocht uit hoe een kleine arthousebioscoop op grote schaal onze computers gijzelde.

 

Zijn presentatie wil je niet paranoïde maken, wel minder naïef.

12:05

Verandering en brein

Ayca Szapora neemt je mee in de wondere werking van het brein en laat je de trucjes zien die je hersenen met je uithalen. Ze legt uit wat de meest effectieve manier is om te communiceren, hoe je verbinding kunt maken en hoe je kunt veranderen.

 

Ze vertelt over:

 

  • Hoe werkt verandering in ons brein?
  • Hoe nemen mensen beslissingen?
  • Hoe wordt ons onbewuste continu beïnvloed?
  • Hoe werkt waarneming?
  • Hoe komt het dat wij en anderen niet doen wat we willen, en wel doen wat we niet willen?
12:55

💪 Pauze / energizer

13:30

Waarde van advies en risicomanagement 

Eva van Veen, Sr Manager Expertise, Risicodeskundigheid & Speciale Zaken (fraude) bij Achmea, en Maarten Vugts, Manager Risicodeskundigheid bij Achmea

14:10

In gesprek met Laura van Geest

14:40

💡 Data, digitalisering en diensten

"Met de voortdurende veranderingen in de wereld om ons heen en de toenemende druk op de (intermediaire) markt, geloven wij dat we met data, digitalisering en diensten meer waarde kunnen toevoegen in de driehoek klant, adviseur en financiële dienstverlener", Harry van der Zwan.

15:15

De allergrootste dreiging vandaag de dag in het digitale domein is een ransomware aanval

Is jouw organisatie al goed beveiligd? Heb je de juiste maatregelen getroffen of wil je meer informatie om de benodigde stappen te kunnen nemen?

Tijdens de AMdag vertelt Pim Takkenberg, Algemeen Directeur bij Cybersecurity bedrijf Northwave, vol overgave wat de impact is van een ransomware aanval én wat je er voortijdig al aan kunt doen! Zijn uitgebreide kennis en expertise zet hij in om in diensten om bedrijven te helpen. Bedrijfscontinuïteit en risicomanagement zijn enkele belangrijke begrippen die aanbod komen.

15:55

U en a.s.r.: vol ambitie

In oktober 2022 maakten a.s.r. en Aegon Nederland bekend dat zij verder wilden als combinatie onder de naam a.s.r. In juli van dit jaar was het zover en werd a.s.r. overall de tweede verzekeraar van Nederland; met de grootste ppi, het grootste hypotheekbedrijf van de verzekeraars, de grootste in inkomen en de nummer drie in schade. Wat zijn de ambities van a.s.r. en belangrijker, wat betekent het nieuwe a.s.r. voor haar belangrijkste business partner: de financieel adviseur? Onder leiding van Boudewijn van Uden hoort u het uit de eerste hand in een gesprek met Ingrid de Swart en Willem van den Berg. En we beloven u: met niet meer dan drie slides.

16:45

Dirk Scheringa Blikt Terug

Jarenlang drukte hij een stevig stempel op de financiële dienstverlening. Tot plotseling alles voorbij was. We zijn inmiddels vijftien jaar verder na de ineenstorting van zijn imperium. In het hol van de leeuw blikt Dirk Scheringa terug op de rise and fall van zijn DSB.

17:15

🥂 Einde AMdag

 

Vraag over AMdag?

Neem contact met
ons op via

amevents@vmnmedia.nl

 

Vraag over je aanmelding?

Eventmanager
Thalyssa van der Molen
06 54 24 41 02

Partner worden?

Contactpersoon
Sander Smidstra: sales@amweb.nl
06 10 55 99 01