Esther Mollema

Esther Mollema, algemeen directeur en oprichter van Direction en HPO Center en expert op gebied van Female Leadership, Mindbugs en diversiteit.

Met haar praktisch toepasbare kennis, humor en  ervaring is Esther Mollema een veelgevraagd adviseur en spreker. Ze reist de wereld rond om haar inzichten over succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO), Inclusie & Diversiteit en Onbewuste Vooroordelen te verzamelen en te delen. Van Esthers hand verschenen inmiddels vier boeken over High Performance, Onbewuste Vooroordelen en Inclusie.

TheNextWomen heeft Esther erkend als een van de honderd meest succesvolle en invloedrijke vrouwelijke ondernemers in Nederland.

Esther Mollema

Tjarda Struik

Tjarda Struik, bekend als psycholoog, ondernemer, lokale politicus, en nu voorgedragen als burgemeester van Leiderdorp, is een gedreven voorvechter van gelijkheid met een sterke focus op diversiteit en inclusie. Met haar beroemde introductie: “Hoi, ik ben Tjarda en ik ben bijna blind”, inspireert ze haar meer dan 200.000 volgers op sociale media, en gaat ze bewust de strijd aan met onbewuste vooroordelen.

Gedreven door een persoonlijke missie, streeft Tjarda er actief naar om inclusie te bevorderen, vooral voor mensen met een beperking. Ze gebruikt haar invloed en platform om aandacht te vestigen op diversiteit en de erkenning van de rechten van mensen met een beperking.

Tjarda Struik

Bart van de Laak

Bart van de Laak is hoofdredacteur van AMweb.

"De financiële dienstverlening is altijd in beweging. Wie zegt dat het een ouderwetse, vastgeroeste branche is, kent de sector niet. Journalistiek bedrijven in deze wereld is ontzettend boeiend"

Bart van de Laak

Seada van den Herik

Dagvoorzitter

Seada is actief als voorzitter van de Raad van Advies van WIFS. Ze rondde de opleiding Bedrijfswiskunde & informatica af in combinatie met een bestaan als toproeier. En  vervolgde haar loopbaan met diverse banen in de consultancy, bijna altijd op het snijvlak van IT en  organisatieverandering. Bij Zwitserleven werd ze verantwoordelijk voor nagenoeg alle projecten die daar liepen. Dat was haar eerste “echte baan” in de pensioen- en levensector. Daarna volgde directiefuncties bij RegioBank, Reaal, Zwitserleven (Vivat) en Onderlinge ’s-Gravenhage. De laatste jaren combineerde ze  dat met twee commissariaten.

Seada van den Herik

 

Heb je een vraag over je aanmelding?

Bel eventmanager:
Thalyssa van der Molen
06 54 24 41 02

Vraag over AM Insights - Diversity?

Neem contact met
ons op via
amevents@vmnmedia.nl

Partner worden

Contactpersoon:
Sander Smidstra
sales@amweb.nl 
06 10 55 99 01