Programma

14:00

Ontvangst met koffie en lekkers

14:30

Opening door dagvoorzitter Seada van den Herik

14:35

Diversiteit als kans - Bart van de Laak (Hoofdredacteur AM)

Diversiteit en inclusie

 

14:40

Setting the Scene - Bart van de Laak & Alexandra Meijer

Diversiteit afgepeld; hoe staat het er nou echt voor in de financiële dienstverlening ten opzichte van andere sectoren.

Wie is verantwoordelijk voor wat? Waar worden stappen gezet? Hoe gaan we versnellen? Zitten we op elkaar te wachten? Hoofdredacteur Bart van de Laak gaat in gesprek met Alexandra Meijer.

14:45

Keynote - Esther Mollema

width=Diversiteit maakt je beter

Meer perspectieven helpt teams betere besluiten te nemen en innovatiever te zijn. En toch houdt je brein meer van homogene en voorspelbare teams. Dat vindt je brein lekker rustig en gemakkelijk, je hebt meer zelfvertrouwen in die teams én je denkt ook effectiever te zijn. Dit is een van de vier mechanismes die we behandelen tijdens deze sessie om te ontdekken wat diversiteit en inclusie soms zo lastig maakt. Esther Mollema laat je zien waarom psychologische veiligheid en inclusie de basis is voor alle teams (ook als mensen veel thuiswerken), hoe privileges en onbewuste vooroordelen in je besluiten en handelen sluipen én hoe je daar samen in je team iets aan kan doen.

15:25

Nominaties

Uiteraard is de uitreiking niet compleet zonder de pitches van de genomineerden! Daar krijgen de initiatiefnemers dan ook de kans voor. Vervolgens schuiven ze aan bij een panelgesprek.

16:00

Hoe bevordert Aon diversiteit op de werkvloer? - Michiel van Meer, CHRO Aon

Onze host, Aon, gelooft dat diversiteit essentieel is om als organisatie succesvol te zijn.  Door te investeren in diversiteit en inclusie sluiten ze beter aan bij hun klanten, zijn ze creatiever, ontwikkelen ze betere oplossingen en behalen ze betere bedrijfsresultaten. Hiervoor moeten alle collega's zich veilig voelen om zichzelf te zijn, zodat ze hun potentieel kunnen aanboren.

16:15

Pauze met praattafels

Tijdens het evenement zorgen we voor interactieve momenten waarop je in kleine groepjes kunt discussiëren over verschillende thema's. De feedback en analyses worden vervolgens plenair gedeeld, zodat we samen de diepte in kunnen gaan.

17:00

Keynote - Tjarda Struik

Tjarda Struik gaat tijdens haar keynote dieper in op de kracht van diversiteit op de werkvloer. Ze zal niet alleen de uitdagingen en valkuilen bespreken die bedrijven vaak tegenkomen bij het bevorderen van diversiteit, maar ook praktische adviezen en strategieën delen om deze obstakels te overwinnen. Bereid je voor op een verhelderend en inspirerend verhaal dat je kijk op diversiteit en inclusie ongetwijfeld zal veranderen.

17:20

Prijsuitreiking

17:30

Wrap-up

17:35

Netwerkborrel

18:35

Einde

 

Heb je een vraag over je aanmelding?

Bel eventmanager:
Thalyssa van der Molen
06 54 24 41 02

Vraag over AM Insights - Diversity?

Neem contact met
ons op via
amevents@vmnmedia.nl

Partner worden

Contactpersoon:
Sander Smidstra
sales@amweb.nl 
06 10 55 99 01