nieuws

Veelgestelde vragen: cyberrisico’s van nu

Schade 1763

Digitale diefstal en fraude: het zijn de grootste vijanden van bedrijfscontinuïteit vandaag de dag. Daarom behandelt Avéro Achmea in een gloednieuwe FAQ de belangrijkste vragen rondom dit actuele onderwerp. Gaat u met uw relaties het gesprek aan over cyberrisico’s?

Veelgestelde vragen: cyberrisico’s van nu

Is cybercrime een realistisch risico? Wat zijn de belangrijkste risico’s? Het kleinbedrijf is toch niet interessant voor cybercriminelen? Hoe groot is de impact van cybercrime? Zijn uw relaties zich bewust van de risico’s? Mijn relaties gebruiken alleen e-mail. Wat kan daar nou misgaan? Valt cyber ook onder mijn zorgplicht als adviseur? Wat kan ik als adviseur betekenen voor mijn relaties?
Lees het antwoord op deze vragen en veronderstellingen in deze FAQ.

Reageer op dit artikel