nieuws

Chubb webinar over Cyber: relevante risico’s en impact uitgelicht

Schade 1068

Op 9 mei aanstaande organiseert Chubb voor tussenpersonen een webinar over cyberrisico’s. Hierin worden informatie en handvatten aangereikt die zij kunnen gebruiken bij de voorlichting aan hun klanten.

Chubb webinar over Cyber: relevante risico’s en impact uitgelicht
Worker pulling pallet truck inside a food distribution warehouse

Bedrijven, groot en klein, zijn zich in toenemende mate bewust van de dreiging van cyberrisico’s. Maar in hoeverre wordt hun bedrijf nu echt aan deze risico’s blootgesteld? Om welke type risico gaat het dan en wat is de potentiële impact? Het ene bedrijf is veel afhankelijker van digitale processen dan het andere. En waar sommige bedrijven met name een hoog aansprakelijkheidsrisico hebben, geldt voor andere dat vooral het risico op eigen schade zwaar weegt.

Registratie

Tijdens de online sessie zal Chubb verschillende industrieën, zoals de groothandel, zorg en transport, onder de loep nemen. Kijk hier voor meer informatie en registratie.

Dit is een partnerbijdrage van Chubb. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Chubb.

Reageer op dit artikel