nieuws

Schouten Zekerheid treedt toe tot verzekeringsnetwerk Assurex Global

Schade 530

Schouten Zekerheid treedt toe tot verzekeringsnetwerk Assurex Global

De Rotterdamse verzekeringsmakelaar Schouten Zekerheid wordt partner van Assurex Global. Binnen het internationale verzekeringsnetwerk helpen de partners elkaar met kennis en expertise over lokale wetgeving, regels en gebruiken. Assurex Global heeft partners in ruim honderd landen en bestaat sinds 1954.

Schouten Zekerheid wil met de toetreding tot het netwerk haar klanten met buitenlandse vestigingen beter van dienst zijn. Omgekeerd wordt Schouten de vraagbaak voor buitenlandse bedrijven met een dochteronderneming in Nederland.

Het is niet het eerste internationale samenwerkingsverband van de verzekeringsmakelaar. Schouten is ook aangesloten bij Asinta en GBN Worldwide. Deze netwerken hebben volgens Schouten dezelfde doelstelling als Assurex Global, waarbij Asinta zich vooral richt op employee benefits-oplossingen.

Reageer op dit artikel