nieuws

A.I. Automatisering en Risk koppelen systemen

Schade 814

Serviceprovider Risk Verzekeringen en ICT-bedrijf A.I. Automatisering zijn een samenwerking gestart. Ze hebben een koppeling gemaakt tussen systeemhuispakket Assu en het Subliempakket van Risk. “Daardoor kunnen adviseurs snel en simpel verzekeringen vergelijken, offertes uitbrengen en verzekeringen afsluiten in één softwarepakket.”

A.I. Automatisering en Risk koppelen systemen

Het Subliempakket is de online vergelijkingstool van Risk. Door de koppeling hoeft een adviseur niet meer op twee of meer plaatsen in te loggen en dubbele gegevens in te voeren. “Ook wordt de uitstap naar verschillende extranetten van maatschappijen overbodig.” Met het pakket kunnen onder meer 20 verschillende particuliere en zakelijke productsoorten worden vergeleken van 17 verzekeraars. Er is directe acceptatie en volgens Risk heeft de klant binnen een minuut een polis.
Met de koppeling worden de benodigde en al bekende gegevens vanuit Assu in het Subliempakket gevuld. De offerte wordt teruggekoppeld naar Assu en bewaakt met een workflowfunctionaliteit. Na het sluiten wordt de pakketpolis automatisch in Assu opgevoerd, inclusief bijbehorende documenten.”

Risk koppelde eerder al met Faster Forward Elements. Ook is er een koppeling tussen het Subliempakket en de applicatie Loket.nl, waarmee werkgevers en werknemers verzekeringen kunnen vergelijken en afsluiten.

Reageer op dit artikel